SERYSYS

 

Serysys és una empresa que es va fundar l’any 1999, treballant en el sector de la ferramenta. Malgrat la seva joventut, disposa d’un ampli catàleg de productes i nombrosos clients habituals.

 L’empresa desenvolupa accessoris d’alumini i té una gran experiència en el sector. Prova d’això és la progressió ascendent des dels seus inicis fins a l’actualitat.

 Les premisses principals que defineixen l’activitat de la firma són el desenvolupament constant de nous projectes a través de la seva oficina tècnica amb la creació de productes especials i personalitzats, a més d’oferir una tecnologia moderna en la seva fabricació. Els principals productes que dissenyem són la ferramenta per a correderes, entre els quals destaquen diversos models de tancaments d’alta funcionalitat i solidesa.

 A part de la gamma de tancaments, en el nostre catàleg descobriran ferramenta i accessoris per a sistemes practicables, entre els quals hi ha diversos models de cremonas i manilles de línies suaus i esveltes.

 Des de la nostra empresa posem a la disposició dels nostres clients tots els serveis al nostre abast entre els quals podran trobar la fabricació de motlles i matrius, injecció de plàstic, alumini i zamac, estampació d’inoxidable, mecanitzats de peces i una planta de pintura tan versàtil que ens permet pintar des de petites fins a grans partides de material en qualsevol acabat de la carta Ral.

 

A SERYSYS VOLEM TREBALLAR AMB TU.